Aantal personen: 4
50 gr magere speklapjes
500 gr kipfilet
1/2 zakje mix voor nasi
25 gr boter
1 rode, 1 gele en 1 groene paprika
1 vacuüm pak krielaardappeltjes á 700 gr
1 bamigroentenpakket á 500 gr
1 blikje tomatenpuree á 70 gr
2 eetlepels bouillonpoeder
3 takjes peterselie
Bak de speklapjes in een braadpan zachtjes uit.
Snijd intussen de kipfilet in kleine reepjes en bestrooi die met de mix
voor nasi.
Voeg de boter aan het spek toe en bak de kipfilet in ± 5 minuten
goudbruin.
Maak intussen de paprika‘s schoon en snijd ze in reepjes.
Schep de reepjes paprika, de krielaardappeltjes, de bamigroenten, de
tomatenpuree en het bouillonpoeder door de kipfilet, voeg 2 dl water toe
en stoof de groenten in ± 10 minuten zachtjes gaar.
Knip de peterselie erboven fijn.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |